De Woonwagen

 

De woonwagen staat op een beschut plekje van ons mooie perceel aan de rand van een boomgaard. Vanuit de erker van de wagen of de veranda kijk je uit op de fruitbomen, kippen en geitjes.

De woonwagen is ingericht voor vier personen. Er is een tweepersoons bed en een knusse stapel-bedstede waar zowel volwassenen als kinderen in passen en dus heel goed geschikt voor voor families met kinderen of voor vier volwassen. 

De woonwagen is verder ingericht met woonkamer, keuken en badkamer met douche en toilet.

De woonwagen is voorzien van cv en daarnaast voor de liefhebber een houtkachel. Vanaf de bank of het zitje in de erker kijk je uit over de boomgaard met moestuin en geitenweitje. De woonwagen is voorzien van wifi en televisie. 

In de keuken staat een fornuis met oven en de meeste keukenspullen zijn aanwezig. 

Het ontbijt zal voor de eerste ochtend aanwezig zijn in de woonwagen en de koelkast zal in overleg met u gevuld zijn met allerlei streekproducten zoals worst, kaas, biologische cider of andere lekkernijen. Veel is mogelijk in overleg. 

Buiten kunt u heerlijk toeven op de veranda of op het zonnige grasveld en 's avonds is er een vuurton waar u vrij bent een vuurtje te stoken of te barbequen.

Huisdieren zijn welkom.

 

© 2015, Daan en Eva, Huize Wadkovice.